ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Και επίσημα τέλος για την Μαραγκουδάκη στον ΣΚΑΪ

Τι συζητάει με το Ιβάν Σαββίδη

Και επίσημα αποτελεί παρελθόν για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η διευθύντρια προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη που έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά της από την περασμένη Παρασκευή.
Το τελευταίο διάστημα στο κανάλι του Φαλήρου υπήρχε πίεση και εντάσεις σχετικά με τo προγράμμα, οι οποίες οδήγησαν τελικά την Μαραγκουδάκη στην παραίτηση. Υπήρχαν, λέει, καθημερινές διαφωνίες και διαπληκτισμοί ανάμεσα στην (πρώην) ισχυρή διευθύντρια προγραμματος Μαραγκουδάκη και την (νυν) πανίσχυρη διευθύνουσα σύμβουλο του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαφτάκη που είχε περιορίσει σημαντικα τις αρμοδιότητες της Μαραγκουδάκη.
Σήμερα λοιπόν με ανακοίνωσή του το κανάλι του Φαλήρου γνωστοποιεί ότι:..
«Η  Άλκηστις Μαραγκουδάκη,  Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΙ από τον Φεβρουάριο του 2014, αποχωρεί από τον σταθμό.
Η Άλκηστις, αυτά τα τέσσερα χρόνια, είχε σημαντική συμβολή στην πετυχημένη πορεία  του ψυχαγωγικού προγράμματος  του σταθμού.
Η  διοίκηση του ΣΚΑΙ την ευχαριστεί για τη συνεργασία και εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα επαγγελματικά της σχέδια.»
ΥΓ Η Αλκηστις Μαραγκουδάκη λέγεται ότι έχει ήδη βρει τηλεοπτική στέγη που θα ανακοινωθεί λιαν συντόμως. Διαρροές από τηλεοπτικούς κύκλους αναφέρουν ότι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη συζητάει με τον Ιβάν Σαββίδη για το Epsilon ενώ ακούγεται ότι θα πάρει μαζί της και τις «δικές της προυσιάστριες». Φημολογείται ότι με το κανάλι συζητά και η Ελεονώρα Μελέτη ενώ λένε πως ο νέος καναλάρχης έκλεισε ήδη συμφωνία με την θεσσαλονικιά Ιωάννα Λίλη.