ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

«Ετσι είναι οι φασίστες»...

Aντιδράσεις για τις χυδαιότητες Κασιδιάρη σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας

Σε νέα αθλιότητα προέβη χθες στη Βουλή ο Ηλίας Κασιαδιάρης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων. Ο χρυσαυγίτης εξαπέλυσε χυδαία επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, με αφορμή την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα λέγοντας ότι καθόταν ως «παραδουλεύτρα» μπροστά στον Προεδρο της Τουρκίας.
Αμέσως του αφαιρέθηκε ο λόγος, ενώ ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής, Κώστας Δουζίνας, έδωσε εντολή να μην καταγραφούν οι ύβρεις Κασιδιάρη στα πρακτικά της συνεδρίασης, κατά την.. οποία ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ενημέρωνε την Επιτροπή για την επίσκεψη Ερντογάν.
«Ετσι είναι οι φασίστες, δεν είναι τίποτα το παράξενο» είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης. «Είναι αδιανόητο να δίνουμε, στα νεοναζί αποβράσματα, από το βήμα της Βουλής, -όταν μάλιστα έχουν απομονωθεί από το δημόσιο διάλογο -, τη δυνατότητα να προσπαθούν να τσαλακώσουν τη Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό», συμπλήρωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπ. Δανέλλης.