ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Kαλημέρης στην ΕΡΤ, ψάχνονται ακόμη για κανάλι οι Μπάκος-Καϋμενάκης


Κάθομαι εγώ τώρα και συζητάω με ανθρώπους της τηλεοπτικής αγοράς για το τι μέλλει γενέσθαι στη νέα σαιζόν. Και μου λένε ότι οι Μπακοκαϋμενάκηδες δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια να αποκτήσουν δικό τους δίαυλο συνεχίζοντας υπογείως τις επαφές τους, ότι τρέχουν σαν παλαβά τα κανάλια για τα προγράμματα του φθινοπώρου με μόνο τον Antenna να έχει αργήσει κάπως λόγω διοικητικών αλλαγών και ότι προσπαθούν οι καναλάρχες αφενός να οσμιστούν αν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές έχουν δόση αληθείας και αφετέρου να συνεννοηθούν μεταξύ τους μπας και ξεκινήσουν όλοι μαζί τον Οκτώβριο και όχι όποτε του κάψει του καθενός.
Συν τη μετακίνηση του Τζώνη Καλημέρη σε θέση διευθύνοντος συμβούλου (ή κάτι σχετικό, τέλος πάντων) στην ΕΡΤ, που τη διαφημίζουν κιόλας τα στελέχη της Αγίας Παρασκευής στις επαφές τους με την πιάτσα.
Εν τω μεταξύ έχουμε και τις θεαματικότητες για την εβδομάδα από 13 ως 19 Ιουνίου, όπου προέκυψε αλλαγή φρουράς στην κορυφή και περαιτέρω διολισθήσεις στη βάση. Ως εκ τούτου, πρώτος είναι ο ΣΚΑΪ.

Xρήστος Ξανθάκης
MedioΠΙΛΑΦΟ / Newpost