ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Ποτέ άλλοτε τέτοια προπαγάνδα και τοξικότητα - Πρωτοφανής επίθεση Οικονόμου σε Τσίπρα


Σε πανικό η κυβέρνηση οδηγεί την πολιτική σύγκρουση με την αξιωματική αντιπολίτευση σε άλλο επίπεδο, οξύνοντας ιδιαίτερα το κλίμα, ενώ ανεπισήμως δεν αρνείται πλέον ως σοβαρό ενδεχόμενο την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Κινήσεις πανικού στο κυβερνητικό στρατόπεδο εκδηλώθηκαν με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να κάνει ολομέτωπη επίθεση στον Αλ. Τσίπρα σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.
Ο Γιάννης Οικονόμου, την ίδια ώρα που καταγγέλλει όξυνση του πολιτικού κλίματος, ρίχνει λάδι στη φωτιά με βαριές εκφράσεις κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Με το Μαξίμου ανεπισήμως να μην αρνείται πλέον ως σοβαρό ενδεχόμενο την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και τους βουλευτές και πολιτευτές της Ν.Δ. να ζουν σε συνθήκες προεκλογικού «πυρετού» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιλέγει να ανεβάσει τους τόνους μιλώντας για «βούρκο» και «τραμπισμό αλά γκρέκα» χρεώνοντας στoν Αλέξη Τσίπρα «πολιτική ευτέλεια» και «εξαχρείωση».

Χθες, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, ο Αλ. Τσίπρας έθεσε κι επισήμως τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας, προειδοποίησε ότι η χώρα δεν είναι «τόσο μακριά από το σημείο μηδέν» και υπογράμμισε ότι «η χώρα μας είχε την ατυχία να έχει τη χειρότερη δυνατή κυβέρνηση, τη χειρότερη στιγμή».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε ξεχωριστή αναφορά στην επιλεκτική χρηματοδότηση ΜΜΕ με κριτήριο τη στάση τους απέναντι στην κυβέρνηση και σχολίασε επικριτικά την κατά «75% κυβερνητική προβολή στα ΜΜΕ» εν αντιθέσει με το 16% προβολής που τυγχάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ποτέ άλλοτε δεν είχε συμβεί τέτοια μονοκαλλιέργεια, τέτοια προπαγάνδα, τέτοια τοξικότητα. Να τη χαίρονται τη φοβερή ποιότητα δημοκρατίας μας, που εγκαθίδρυσαν», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Η φράση «τοξικότητα» ενόχλησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που σήμερα προχώρησε σε μια πρωτοφανή ολομέτωπη επίθεση στο πρόσωπο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

«Από την πολιτική τοξικότητα ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να περάσει στην επόμενη πίστα: το βούρκο. Όπως φαίνεται, στο βούρκο σκοπεύει να πορευτεί το επόμενο διάστημα. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στην πολιτική ευτέλεια και την εξαχρείωση. Εγγυούμαστε όμως ότι δεν θα αφήσουμε τον "τραμπισμό αλά γκρέκα" ούτε να πλήξει τη Δημοκρατία μας, ούτε να βλάψει την κοινωνία και την πατρίδα μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μητσοτάκη ανεβάζοντας το πολιτικό θερμόμετρο στα ύψη.

- από efsyn