ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Φινάλε για το Μουσικό Κουτί


Τo «Μουσικό κουτί» υποδέχεται το καλοκαίρι παρέα με αγαπημένα του πρόσωπα και φίλους. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη και η μπάντα του «Μουσικού κουτιού» ετοίμασαν για την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, στις 22:00, το Jukebox της ζωής τους και το αφιερώνουν σε όλους! Μια μουσική γιορτή με λίγα λόγια και πολλά κέρματα!
Η μουσική εκπομπή γιορτάζει το φινάλε ακόμα μίας δημιουργικής χρονιάς και μοιράζεται δυνατά συναισθήματα με τους τηλεθεατές, στο τελευταίο «Μουσικό κουτί» της σεζόν που μοιάζει να είναι… οικογενειακή υπόθεση!
Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη ερμηνεύουν παρέα τη μεγάλη επιτυχία των Φατμέ «Πότε θα σε βαρεθώ», σε μουσική και στίχους του Νίκου Πορτοκάλογλου.
Φινάλε με το «Απόψε είναι ωραία», ένα ευρηματικό τραγούδι που έγραψε ειδικά για τη βραδιά ο Νίκος Πορτοκάλογλου, για να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, αλλά και για να ευχαριστήσει έναν έναν τους μουσικούς της μπάντας, και όλους όσοι δούλεψαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες και αυτή την τηλεοπτική σεζόν.
Ένα «Μουσικό κουτί» που… μυρίζει καλοκαίρι και μας δίνει ραντεβού σε παραλίες και συναυλίες!