ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Η «ειδίκευση» των Νέων


Και... ας ετοιμαστούμε να πληρώσουμε πάλι


Τα Νέα «ειδικεύονται» στις στρατιωτικές αναλύσεις, στα ελληνοτουρκικά γενικότερα, και στα σχετικά γραφήματα, με συχνά ρεπορτάζ και παροχή αναλυτικών στοιχείων. (Τα γραφήματα ήταν πάντα, από την εποχή του ΔΟΛ, ένα από τα δυνατά ασημεία της εφημερίδας). Ετσι: 
  • Στις 18 Μαΐου έγραφαν ότι η Ελλάδα θα έχει υπεροπλία όταν αποκτήσει τα F-35 και σε σχετικό γράφημα ανέλυαν τα αβαντάζ από αυτό το όπλο.
  • Στην έκδοση του περασμένου Σαββάτου, 18 Ιουνίου, το βασικό θέμα των Νέων ήταν η διπλή δημοσκόπηση, σε Ελλάδα και σε Τουρκία, για την κατάσταση στις δύο χώρες –και όχι μόνο ως προς την στρατιωτική πλευρά.
  • Σήμερα Τα Νέα κυκλοφορούν με γράφημα στην πρώτη σελίδα για τα «ANTI-DRONES» που θα αποκτήσει η Ελλάδα. Το γράφημα περιλαμβάνει πέντε σημεία, εκ των οποίων τρία προαναγγέλλουν νέες αγορές, οπότε ας ετοιμαζόμαστε να πληρώσουμε πάλι. «Η Αθήνα θα χτυπήσει σε διπλό ταμπλό», γράφει η εφημερίδα, και αυτό θα γίνει «αγοράζοντας εξελιγμένα μοντέλα ακόμα και με εξοπλισμό».
- περισσότερα στο Harddog ΕΔΩ