ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Καθημερινή ή ΒΗΜΑ;


Το «ΒΗΜΑ» εξυμνεί τον μεγάλο διορατικό τιμονιέρη του έθνους μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τη συνάντηση που θα έχει με τον Μάριο Ντράγκι, την Τετάρτη στην Ιταλία. Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο πρωθυπουργός μας διέγνωσε την «ενισχυόμενη παρουσία του Μάριο Ντράγκι στα ευρωπαϊκά πράγματα», οπότε, «ο Έλληνας πρωθυπουργός φρόντισε να οργανώσει συνάντηση μαζί του».
Η «Καθημερινή» ωστόσο, ο Σταύρος Παπαντωνίου, τα λέει διαφορετικά. Ότι η πρώτη συζήτηση για τη συνάντηση Ντράγκι-Μητσοτάκη έγινε πριν από έξι μήνες και ότι την ημερομηνία αυτή, της Τετάρτης, την αποφάσισε ο Μάριο Ντράγκι.
Η εκδοχή της «Καθημερινής» μοιάζει πολύ πιο πιθανή και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί. Και όχι μόνο γιατί δεν θεωρούμε τον κ. Μητσοτάκη ικανό να διαγνώσει το παραμικρό.
Συγκινητική πάντως η προσπάθεια του «ΒΗΜΑτος» να μας πουλήσει έναν διορατικό Μητσοτάκη που ξέρει να κάνει κινήσεις στην παγκόσμια σκακιέρα. Μπορεί στους αναγνώστες του να πιάνει, πού ξέρετε... 

Δημήτρης Κανελλόπουλος (efsyn)