ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

«Σταμάτα, Θανάση, δεν πρόλαβε να κάνει δουλειά ο Αλέξης»


Χθες παραλίγο να τσακωθώ άσχημα στο Ηρώδειο με έναν τύπο που καθόταν ακριβώς από πίσω μου.
Συνέχεια έβριζε τον Τσίπρα, τον οποίο είχαμε στο οπτικό μας πεδίο. Βασικά, όχι γιατί έβριζε τον Τσίπρα -ας έβριζε όποιον ήθελε- αλλά γιατί δεν μας άφηνε να ακούσουμε τα τραγούδια και όλη την ώρα έκλαιγε για τη... Μακεδονία μας που πουλήθηκε με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ υμνούσε τον... μορφωμένο Μητσοτάκη. Η φίλη του να του λέει: «Σταμάτα, Θανάση, δεν πρόλαβε να κάνει δουλειά ο Αλέξης» και μετά «Θανάση, να το προσέξεις που πήγες στο άλλο άκρο» και πάλι «Θανάση, αυτοί τουλάχιστον ήταν πιο ανθρώπινοι».
Οπότε γυρνάω εγώ και λέω του άλλου Θανάση, του Λάλα, και στην παρέα μας: «Για ακούστε ρε κάτι μαλάκες που τους έχουμε και στο σβέρκο μας», όπου η φίλη του συνέχισε ψιθυριστά, «Καλά λέει, Θανάση, ο άνθρωπος, τους ζαλίσαμε». Μα όταν ο Νταλάρας τραγουδούσε το «Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι» κι αυτός σιγόνταρε, πετάχτηκα και του είπα «Θανάση, κλεισ' το, γιατί Μακονομάχος και Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι, δεν γίνεται, αν δηλαδή ξέρεις τι λέει το τραγούδι, που μάλλον δεν ξέρεις».
Μούγκα ο Θανάσης κι έτσι μπορέσαμε να απολαύσουμε την υπόλοιπη συναυλία. Ο Δημήτρης Βραχνός του Μελωδία καθόταν παραδίπλα μου και σαν να τον είδα να γελάει, αφού μάλλον παρακολούθησε τη μικρή διένεξη.

Aντώνης Μποσκοΐτης / fb 

πηγή: e-tetradio