ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Τι συζητούσε 10 λεπτά με τον πρωθυπουργό;


Πρωτοσέλιδο στα ΝΕΑ η τυχαία συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με μία εργαζόμενη σε κατάστημα ζυμαρικών στην Καλαμάτα. Από το πρωθυπουργικό γραφείο μάλιστα κυκλοφόρησε και η γνωστή φωτογραφία που ο πρωθυπουργός πιάνει τα χέρια του κοριτσιού.
«Τι συζητούσαμε 10 λεπτά με τον πρωθυπουργό» το πρωτοσέλιδο χτύπημα στα ΝΕΑ, με την εφημερίδα να αφιερώνει μία σελίδα στο ρεπορτάζ. Το θέμα αργότερα έπαιξε ίδιο και αλλού, στο enikos.gr, στο protagon.gr κτλ. Ήταν ρεπορτάζ του στυλ «τι γκόμενος είσαι εσύ», επικοινωνιακού τύπου.
Αναζητήσαμε λοιπόν το βίντεο της συνάντησης και το είδαμε. Όχι μόνο δεν είναι 10 λεπτά, αλλά είναι μόλις 10 δευτερόλεπτα. Θέλετε να μάθετε και «Τι συζητούσαμε 10 λεπτά με τον πρωθυπουργό»; Δείτε τον διάλογο, λέξη προς λέξη, παρακάτω
- Πως σε λένε γλυκιά μου;
- Ανδριανή.
- Ανδριανή είχα μια θεία αγαπημένη. Βγάλε μία φωτογραφία με την Ανδριανή. Άντε, γεια χαρά.
Τέτοια επικοινωνιακή καταιγίδα δεν πρέπει να έχουμε ξαναζήσει ποτέ. Και ξέρετε, είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Όσο κι αν παλεύεις.
Ευτυχώς που υπάρχουν τα social. Η συγκεκριμένη φωτογραφία που μετατράπηκε σε πρωτοσέλιδο θρίαμβο για τα κλασικά media, στα social media έχει αποδομηθεί και όλοι γελούν με διάφορους, ευφάνταστους και φανταστικούς διαλόγους μεταξύ του Κυριάκου και της Ανδριανής.

Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν