ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Η Καθημερινή και το ατόπημα με το «παρεάκι» της Ζάλτσας


Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επέλεξε να κάνει μια μάζωξη για την ονομαστική του εορτή (Ονοµαστήρια τα λένε), με καλεσμένους υπουργούς και αυτοδιοικητικούς στο ησυχαστήριό του στη Ζάλτσα Βοιωτίας.
Στις φωτογραφίες που ανάρτησαν αρκετοί από τους προσκεκληµένους στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονται, µεταξύ άλλων, αρκετά µέλη της κυβέρνησης, όπως οι υπουργοί Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, η αν. υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, οι υφυπουργοί Υγείας Ζωή Ράπτη, Εργασίας ∆όµνα Μιχαηλίδου, Αγροτικής Ανάπτυξης Σίµος Κεδίκογλου, ο Χάρη Θεοχάρης, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός κ.α.
Για την μάζωξη στο κτήμα του Αρχιεπισκόπου, που έχει θέα τον Κορινθιακό κόλπο, μας ενημέρωσε άλλωστε και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου ανάρτησε και σχετικές φωτογραφίες.
Η Καθημερινή στη στήλη «Θεωρείο» του Στ. Παπαντωνίου, σχολιάζει επί του θέματος:
«Η άτυπη συνεστίαση δεν ήταν πάντως και ιδιαίτερα επιτυχηµένη, καθώς προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια από όσους δεν εκλήθησαν, αφού η θέση του Αρχιεπισκόπου είναι πρωτίστως θεσµική και δεν µπορεί να λειτουργεί ως «παρέα». Και το ερώτηµα είναι: Ποιος οργάνωσε το «δείπνο» µε λίγους «εκλεκτούς» και οδήγησε σε αυτό το ατόπηµα;