ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Ελλάδα - Ονδούρα ζωντανά στο OPEN


H πρόβα τζενεράλε την Εθνικής Ελλάδας ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ έρχεται στο OPEN. Το σημαντικό παιχνίδι της Ελλάδας με την Ονδούρα, παίζει.. ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN την Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021, στις 17:00.
Μετά την πολύ καλή εκκίνηση στα European Qualifiers και τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της πανίσχυρης Ισπανίας, η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σχιπ θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα της δώσει την ευκαιρία να επιτεθεί, να δημιουργήσει ευκαιρίες και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της ενόψει του δεύτερου επίσημου αγώνα, την προσεχή Τετάρτη με αντίπαλο τη Γεωργία.
Αυτή την Κυριακή απολαύστε στο OPEN την μονομαχία της ανανεωμένης και ανταγωνιστικής Εθνικής στο φιλικό με την Ονδούρα σε περιγραφή Πάνου Βόγλη και ρεπορτάζ Γρηγόρη Ατρείδη, σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο της Τούμπας.
Την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 στις 5 το απόγευμα η Εθνική παίζει μπάλα στο OPEN, ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση.