ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Οι επτά άνθρωποι που αναπόλησε ο Άρης Σκιαδόπουλος οκτώ μέρες πριν από τον θάνατό του


Στις 10 Μαρτίου ο Άρης Σκιαδόπουλος έκανε στο fb μια ακόμα δημοσίευση με –έμμεση αυτή τη φορά– αναφορά στην υγεία του: «Επιστροφή απ' ένα μακρύ ταξίδι...» έγραφε συνοδευτικά σε μια..σέλφι φωτογραφία που έδειχνε την ταλαιπωρία στο πρόσωπό του. Πάντα, τολμηρός, δεν απέφευγε να εκθέσει δημόσια ούτε την κατάστασή του ούτε τις θέσεις του –συχνά αντισυμβατικές, κόντρα σε ρεύματα. Μόλις 15 ημέρες από την «επιστροφή από μακρύ ταξίδι» ήρθε η αναχώρησή του για το μεγαλύτερο ταξίδι, αυτό που δεν έχει μήτε επιστροφή μήτε τέλος. Ο Άρης έφυγε στις 25 Μαρτίου από τη ζωή χτυπημένος, λένε οι πρώτες πληροφορίες, από τον κορωνοϊό στο κέντρο αποκατάστασης όπου αντιμετώπιζε το πρόβλημά του.
Η τελευταία ανάρτησή του έγινε οκτώ μέρες πριν από τον θάνατό του. Τότε αναπόλησε τις στιγμές που πέρασε με επτά ανθρώπους. Έγραψε, συγκεκριμένα, στις 17 Μαρτίου: «Πώς να μην θυμάσαι κάποιες Καθαρές Δεύτερες στο σπίτι της Κικής και του Σπύρου Βασιλείου... Κάτω από την Ακρόπολη... Θύμησες με Φρέντυ Γερμανό με Λευτέρη Παπαδόπουλο, με Λιβαδά, με Σμαρούλα Γιούλη, με Κούνδουρο...»

- περισσότερα στο Ηarddog ΕΔΩ