ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Ο Λουράντος έδιωξε τον ΣΚΑΪ - «Σηκωθείτε και φύγετε από το φαρμακείο μου» (BINTEO)


Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κώστας Λουράντος έδιωξε το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού από το φαρμακείο του αφού προηγουμένως είχε έντονη αντιπαράθεση με ..τους δύο δημοσιογράφους-παρουσιαστές της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής. «Θεωρώ ότι ως κανάλι διαθέτετε πάρα πολύ χιούμορ - για να μην πω τίποτα άλλο -  για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε τον λόγο σε μένα όταν χθες το βράδυ λοιδορούσατε και το φαρμακείο μου και εμένα προσωπικά με ακατανόμαστες και απαράδεκτες εκφράσεις» ανέφερε αρχικά ο κ. Λουράντος.
«Όπως λέτε εσείς την άποψή σας έχουν και οι άλλοι δικαίωμα να πουν την άποψή τους, αλίμονο να μην σχολιάζαμε» επιχείρησε να τον διακόψει ο Δ. Οικονόμου.
«Το χθεσινό δεν ήταν σχόλιο» απάντησε ο πρόεδρος του ΦΣΑ. Και πρόσθεσε: «Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς δηλαδή που μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν σχεδιασμό του σταθμού τους. […] Ξέρετε , δεν είναι η ενόχληση, ειδικά για αυτή την περίπτωση μάλλον διαφήμιση μου κάνετε, παρά με υποβαθμίσατε».
Ο Κ. Λουράντος ανέφερε ότι κάποιος τον χαρακτήρισε «παλιάς κοπής», ότι είναι ανάξιος, ότι δεν συμμετέχει και υπογράμμισε: «Εγώ εκπροσωπώ τον κλάδο μου, ο οποίος έχει αναδειχθεί συνεχώς τα τελευταία χρόνια ως προστάτης της υγείας και έχει ανταποκριθεί με δωρεάν υπηρεσίες». Ερωτηθείς για τις αποζημιώσεις για τα τεστ, διευκρίνισε πως εξέφρασε ανάγκη για αποζημίωση για τα 
Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου, στη συνέχεια έγινε έξαλλος, ζητώντας από το συνεργείο του σταθμού να φύγει από το φαρμακείο του.
«Παραποιείτε τις εκφράσεις μου, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Θα σας απαντήσω αν και δεν είχα διάθεση να συζητήσω με τον ΣΚΑΪ, σχετικά με τις επιφυλάξεις του για τα self τεστ. Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε μένα που... Σηκωθείτε και φύγετε από τον χώρο που σας φιλοξενεί αυτή τη στιγμή, ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου. Αυτά που κάνατε το βράδυ, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας. Άντε γεια σας».
«Λυπάμαι γι’ αυτά λέτε», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου. «Κρίνεστε γι’ αυτά που λέτε. Κάνατε show. Δεν είστε εδώ να μας βρίζετε» του είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.