ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

«Το 20% πεθαίνει εκτός ΜΕΘ αλλά είναι μικρό ποσοστό»! - Σάλος από τη δήλωση Παπαευαγγέλλου


Ερωτηματικά προκαλεί η κυνική δήλωση της καθηγήτριας Βάνας Παπαευαγγέλου η οποία χαρακτήρισε μικρό το ποσοστό του 20% που χάνει τη ζωή του εκτός ΜΕΘ. Κατά την χθεσινή.. ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου προχώρησε σε μια απίστευτη δήλωση.
Συγκεκριμένα, αφού παραδέχθηκε ότι υπάρχουν θάνατοι ασθενών με κορονοϊό εκτός ΜΕΘ, έκανε λόγο για ένα «πολύ μικρό» ποσοστό, «20% νομίζω»...
Η καθηγήτρια είπε χαρακτηριστικά: «Προφανώς υπάρχουν και θάνατοι εκτός ΜΕΘ. Πάντα υπήρχαν θάνατοι εκτός ΜΕΘ, είναι πολύ μικρό το ποσοστό των ασθενών που χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ, πολύ μικρό, 20% νομίζω».

ΣΥΡΙΖΑ: Στους πόσους νεκρούς η κυβέρνηση θα επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές;

«Η κυνική παραδοχή ότι μία στις πέντε απώλειες αφορά ασθενείς εκτός ΜΕΘ αναδεικνύει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης. Αντί για τη προστασία της δημόσιας υγείας η κυβέρνηση επιλέγει να προστατεύσει τα κέρδη των ιδιωτικών κλινικών» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και προσθέτει:
«Ας μας πει η κυβέρνηση στη μόνη κυνική γλώσσα που καταλαβαίνει: στους πόσους νεκρούς θα επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές; Πόσο κοστολογεί το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη την ανθρώπινη ζωή;».

Παύλος Πολάκης: Φρικιαστική δήλωση

Με μία σκληρή δήλωση σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης την αναφορά της Βάνας Παπαευαγγέλου, κάνοντας λόγο για «εγκληματική και φρικιαστική» δήλωση.
«Κυρία Παπαευαγγέλου! Παραιτηθείτε και από την επιτροπή και από καθηγήτρια. Δε σας αξίζει ούτε η θέση ούτε ο τίτλος! Από πού και ως πού είναι λογικό και ανεκτό να πεθαίνει ο 1 στους 5 εκτός ΜΕΘ;
Σε ποιο βιβλίο Ιατρικής είναι αυτό γραμμένο;
Όταν ο "επιστήμονας" προσπαθεί να δικαιολογήσει την ανυπαρξία προετοιμασίας του ΕΣΥ από την κυβέρνηση Μητσοτακη, τελικά κατεβαίνει όλα τα σκαλοπάτια του επιστημονικού εξευτελισμού και βασικά της ανθρωπιάς!» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης.