ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Τι ζήτησε ο Σαββίδης από τους επικεφαλής σε Open και «Εθνος»

Τηλεδιάσκεψη με τους υψηλά ιστάμενους τόσο του τηλεοπτικού σταθμού Open όσο και του Έθνους, πραγματοποίησε ο Ιβάν Σαββίδης, μετά και τις τελευταίες αλλαγές στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας στον μιντιακό όμιλο Dimera.
«Καυτό» θέμα το οποίο απασχόλησε τη συζήτηση, ήταν η σημερινή συγκυρία στον χώρο των media καθώς τα δεδομένα πλέον, και λόγω κορονοϊού, έχουν αλλάξει..
Ο Ιβάν Σαββίδης, oπως γράφει η Σοφία Πελεκάνου στο newsbeast, ζήτησε από τους συνεργάτες του δυναμισμό και από τις διοικητικές ομάδες να προχωρήσουν άμεσα σε σχεδιασμό πλάνου για το επόμενο διάστημα ξεκαθαρίζοντας και στέλνοντας μήνυμα ότι βρίσκεται δίπλα τους, εγγυάται την ασφάλεια τους και στηρίζει την ανάπτυξη και εξέλιξη του μιντιακού ομίλου.
Στα άμεσα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη και των συνεργατών του είναι η περαιτέρω επένδυση τόσο στην ενημέρωση, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα του Open, όσο και στην ψυχαγωγία.
Ως γνωστόν τη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού ανέλαβε πρόσφατα η Μαρία Σαγανά (στη θέση του παραιτηθέντος Ν. Κάλη - ΕΔΩ), στέλεχος με πολυετή εμπειρία στρατηγικής και δημιουργίας προγράμματος στην ελληνική τηλεόραση και υπεύθυνη για την υλοποίηση πολλών επιτυχημένων ψυχαγωγικών προγραμμάτων.
Τούτων δοθέντων οι εξελίξεις στο κανάλι του Ιβαν Σαββίδη τρέχουν έπειτα και από τις νέες αλλαγές στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του Open. Μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις των επικεφαλής στον τομέα Ενημέρωσης Δημήτρη Μιχαλέλη (ΕΔΩ) και Στράτου Μπαλή (ΕΔΩ) ο νέος διευθυντής ενημέρωσης του σταθμού Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει ολοκληρώσει τις προτάσεις του για την αναμόρφωση του τομέα Ενημέρωσης και Ειδήσεων του καναλιού.
Αναφορικά με το «Έθνος» στην τηλεδιάσκεψη αποφασίστηκε η ενίσχυση της ύλης και ο ανασχεδιασμός του φύλλου προκειμένου να ανακάμψει κυκλοφοριακά και να σταθεί ανταγωνιστικά στην αγορά των κυριακάτικων εφημεριδων.