ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Ο λυπηρός σεξισμός του κ. Πρετεντέρη

"Ο λόγος του κ. Πρετεντέρη και των μιμητών του είναι ένα λυπηρό σημείο των καιρών. Ο ανένδοτος κάποιων για την εξαφάνιση του Κινήματος Αλλαγής καλά κρατεί εδώ και καιρό. Τώρα προστέθηκε και ο σεξισμός και οι απρέπειες εναντίον της κ. Γεννηματά".
Αυτό γράφει σε σημείωμά του στην Εφημερίδα των Συντακτών, με τίτλο «Ο λυπηρός σεξισμός του κ. Πρετεντέρη», ο γραμματέας..
Επικοινωνίας ΚΙΝ.ΑΛΛ., Παναγιώτης Βλάχος, και συνεχίζει:
"Αν η υποτιθέμενη «σοβαρή» δημοσιογραφία φτάνει σε τέτοια επίπεδα, πέφτουν και τα τελευταία οχυρά για τον πλήρη εκχυδαϊσμό της δημόσιας συζήτησης.
Το ζήσαμε τα χρόνια του μεγάλου διχασμού, δεν πρέπει να κυλήσουμε ξανά εκεί. Ολοι μας, κόμματα, φορείς, η Γ.Γ. Ισότητας και η ΕΣΗΕΑ πρέπει να προφυλάξουμε τον διάλογο και τη δημοσιογραφία από τον σεξιστικό και μισαλλόδοξο λόγο'.

Το σημείωμα Βλάχου στην ΕφΣυν ήρθε μετά το ραδιοφωνικό σχόλιο Πρετεντέρη σχετικά με τις απουσία Παπανδρέου, Καστανίδη και Γεννηματά από την ψηφοφορία για την διεύρυνση του κατηγορητηρίου για Παπαγγελόπουλο («Μπορεί να είχαν ταξίδια, τι να πω. Η Φώφη να είχε και κομμωτήριο»... - δείτε ΕΔΩ)