ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Θα πέσουν κεφάλια στο Star

Αναβρασμός  μετά το spoiler της Σκορδά - ΒΙΝΤΕΟ

Αναβρασμός επικρατεί στο Star έπειτα από αποκαλύψεις που έκανε η Φάιη Σκορδά στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1, αναφορικά με τον παίκτη που κερδίζει τις 10.000 ευρώ στο Silver Award, αλλά και τον νικητή του τελικού του Masterchef.
Στον σταθμό φαίνεται να αναζητούν την πηγή της παρουσιάστριας που διαρρέει ό,τι πρόκειται να..
προβληθεί σε επόμενα επεισόδια. Τα spoiler μπορεί μέχρι κάποιο σημείο να έγιναν προκειμένου να προωθηθεί το εκάστοτε πρόγραμμα από άλλες εκπομπές, ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση προφανώς η κατάσταση έχει ξεφύγει από τις προσδοκίες τους.
Παρά το γεγονός ότι η Φαίη Σκορδά ισχυρίζεται ότι έκανε μόνη της το ρεπορτάζ, η πληροφορία δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει αν δεν διέρρεε εκ των έσω.. Σε κάθε περίπτωση, η παρουσιάστρια τόνισε ότι για να πάρει την απόφαση να το δημοσιεύσει, σημαίνει ότι είχε το “οk” από κάποιον…
«Αισθάνομαι λίγο περίεργα. Γίνονται spoiler και ξανακάναμε spoiler και με το GNTM. Απλώς αισθάνομαι λίγο περίεργα, γιατί χθες από τη στιγμή που είπαμε όλο το ρεπορτάζ για τον Μπέλλο και τον Σταύρο, έγινε χαμός στο Star. Ψάχνουν να βρουν και θα πέσουν κεφάλια. Απλώς επειδή το ρεπορτάζ το έκανα εγώ, δεν μπορεί να πέσει κάποιο κεφάλι. Δεν γίνεται να πέσει. Ξαναλέω, επειδή το ρεπορτάζ το έκανα προσωπικά, δεν γίνεται να προχωρήσει η κουβέντα. Για να το πω, πάει να πει πως από κάπου είναι οκ!» ανέφερε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

- πηγη: topontiki.gr