ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Красота спасёт МИР! (Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!)

Η αδελφή νοσοκόμα σε κλινική της πόλης Τούλα, 160 χιλ. νοτιοδυτικά της Μόσχας, ένοιωθε την αφόρητη ζέστη μέσα από το «σκάφανδρο» που απαιτείται για λόγους προστασίας σε όσους έρχονται σε επαφή με ασθενείς από κορονοιό!
Άφησε λοιπόν τα τελείως... αναγκαία και μπήκε στους θαλάμους κάνοντας με ευσυνειδησία τη δουλειά της! Η ίδια, κουρασμένη τόσο καιρό από την πάλη με τον αόρατο εχθρό, δεν φαντάστηκε..
ότι το «κοστούμι» θα ήταν τόσο διάφανο! Και, επίσης, δεν φαντάστηκε ότι σε χρόνο ρεκόρ θα γινόταν παγκόσμια γνωστή από αυτή τη φωτό που κάποιος έβαλε στα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης! 
Η τοπική υπηρεσία του υπουργείου Υγείας της έκανε αυστηρή παρατήρηση... Ωστόσο, οι κάτοικοι της Τούλας αρχικά, αργότερα και χρήστες του διαδυκτίου από όλη τη Ρωσία στάθηκαν στο πλευρό της κοπέλας!
Όσο για τους ασθενείς, οι πληροφορίες λένε ότι κανένας δεν αντέδρασε αρνητικά! Αντίθετα η εμφάνιση της νοσοκόμας... απάλυνε τον πόνο τους! Στη Ρωσία λένε: Красота спасёт мир! Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!(Φ. Ντοστογέφσκι)

- από το fb του δημοσιογράφου Δημήτρη Λιάτσου