ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Προς ενοποίηση πηγαίνει η πρωινή ζώνη του OPEN

Προς ενοποίηση λέγεται ότι πηγαίνει η πρωινή ενημερωτική ζώνη του OPEN. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σκέψεις να καταργηθούν οι δυο πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού, που παρουσιάζουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη και εν συνεχεία ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη, ώστε να αντικατασταθούν με μια ενιαία εκπομπή..
Αν και τα δυο προγράμματα σημειώνουν πολύ καλές τηλεθεάσεις και καταφέρνουν να δημιουργούν “πονοκέφαλο” στους αντιπάλους, φαίνεται ότι προκρίνεται η λύση της ενοποίησης, με στόχο να “μπετονάρουν” το κοινό τους και να αποτελέσουν ισχυρή εναλλακτική πρόταση, απέναντι σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ που ηγούνται της κούρσας στην πρωινή ζώνη.
Ερώτημα είναι πώς θα αξιοποιηθούν οι τέσσερις βασικοί παρουσιαστές και φυσικά ποιοι θα αναλάβουν τον πρώτο ρόλο. Υπάρχουν σκέψεις να αξιοποιηθούν όλοι, δεδομένου ότι είναι αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό.
- πηγη: enimerosi24