ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Το είπε ο Ξανθάκης και έγινε!

Στα πανεπιστήμια το βιβλίο του Γιάννη Παντελάκη «H χαµένη τιµή της δηµοσιογραφίας»

«Το βιβλίο του Γιάννη Παντελάκη πρέπει να γίνει υποχρεωτικό ανάγνωσµα στις σχολές ΜΜΕ και δηµοσιογραφίας, δηµόσιες και κρατικές, και να δίνουν και εξετάσεις στην ύλη του οι φοιτητές».
Αυτό έγραφε τον Δεκέμβριο..
του 2018 ο ρεπόρτερ Χρήστος Ξανθάκης (δείτε ΕΔΩ) για το βιβλίο του συναδέλφου του Γιάννη Παντελάκη, «H χαµένη τιµή της δηµοσιογραφίας - 20+1 ιστορίες κιτρινισµού» (εκδόσεις Θεµέλιο).
Τελικά, το βιβλίο του Παντελάκη μπαίνει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο μάθημα τηλεοπτικής δημοσιογραφίας και απο τον Σεπτέμβριο ως σύγγραμμα για το μάθημα ''Αρχές της Δημοσιογραφίας''.
 Ο ίδιος ο δημοσιογράφος έγραψε στα σόσιαλ μίντια:
«Τα καλά νέα συνήθως ερχονται αναπάντεχα και αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και μ ενα μήνυμα στο οποίο ο καθηγητής δημοσιογραφίας στο ΑΠΘ Νίκος Παναγιώτου σε πληροφορεί οτι το βιβλίο σου μπαίνει στο μάθημα τηλεοπτικής δημοσιογραφίας και απο τον Σεπτέμβριο ως σύγγραμα για το μάθημα ''Αρχές της Δημοσιογραφίας''».