ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Λέτε να έχει δίκιο ο Πολάκης για την Aegean;

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παύλος Πολάκης σχολιάζει στα σόσιαλ μίντια τα όσα είπε ο πρόεδρος της Aegean Ευτύχης Βασιλάκης περί ανάγκης κρατικής στήριξης της εταιρείας απορρίπτοντας όμως κάθε κουβέντα κρατικοποίησης της Aegean (δείτε ΕΔΩ).
Ο Πολάκης αναφέρει δηκτικά πως "όπως ο κυριος Σκέρτσος, προσωπική γνώμη λέω και τη λέω δυνατά. Μην αρχίσετε τα.. «επιτίθεται ο Συριζα στην υγιή επιχειρηματικότητα»".  Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΟΥ;;;
1)Δεν το μάθατε πως ζούμε στον καπιταλισμό κατ αρχήν; Ρωτήστε τον κύριο Θεοδωρικακο να σας το εξηγήσει !
2) Δηλαδή μας λέτε «πλήρωνε βλάκα φορολογούμενε ,τον ιδιωτικό μου αερομεταφορέα ,σώσε τον τώρα που έχει ζημιές και πάλι μόνος μου στα κέρδη».
3) Σας προτείνω να αγοράσει την Aegean το ελληνικό δημόσιο με 2 (δυο) ευρώ.Με 1(ένα) ευρώ ειχε πουληθεί από το Χατζηδακη στο Βγενόπουλο η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. Θα γράψετε και κέρδος στα βιβλία από την πώληση της!
4) Σοβαρά μιλώντας,λόγω του ειδικού βάρους ύπαρξης εθνικού αερομεταφορέα κάθε ΕΝΙΣΧΥΣΗ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ προς εσάς από το Ελληνικό δημόσιο (δηλαδή από τον έλληνα φορολογούμενο) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ AEGEAN από το Ελληνικό κράτος !
ΥΓ .Οπως ο κυριος Σκερτσος προσωπική γνώμη λέω και τη λέω δυνατά.Μην αρχίσετε τα «επιτίθεται ο Συριζα στην υγιή επιχειρηματικότητα»!!!