ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Έξαλλος ο Μαυρίδης: Φτάνει πια κύριε Κυρανάκη

Ευθείες βολές κατά του βουλευτή της ΝΔ Κ. Κυρανάκη εξαπολύει ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» Θανάσης Μαυρίδης μέσα από άρθρο του στο Liberal που έχει τίτλο "Φτάνει πια κύριε Κυρανάκη". Αφορμή το επεισόδιο που προκάλεσε ο Κυρανάκης στην χθεσινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής (δείτε ΕΔΩ).
"Τι ακριβώς εξυπηρέτησε..
ο κ. Κυρανάκης με αυτή του την στάση; Το έργο της Επιτροπής; Σίγουρα όχι. Τον αστικό χώρο; Ούτε για αστείο. Ενδεχομένως βρήκε έναν τρόπο για να θυμίσει στο «κοινό» του την ύπαρξή του. Να μας συγχωρεί, αλλά ο μεσαίος χώρος δεν χρειάζεται ακραίες φωνές. Μας φτάνει το νέο κόμμα που φτιάχνει ο κ. Κασιδιάρης. Δεν χρειαζόμαστε άλλες τέτοιες πολιτικές φωνές." αναφέρει ο Μαυρίδης και συμπληρώνει:
"Ο κ. Κυρανάκης έχει ευνοηθεί όσο κανένας άλλος νέος πολιτευτής. Αλίμονο όμως αν αυτό έχει να προσφέρει στα κοινά ένας άνθρωπος που περνάει για πρώτη φορά την πόρτα του Κοινοβουλίου."