ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Θεοδωρικάκος: Κανένας σχεδιασμός για μειώσεις μισθών και συντάξεων

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για εκλογές

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος για εκλογές” δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, στον ρ/σ Θέμα 104,6 και τον Γιάννη Πρετεντέρη, αναφορικά με τα σενάρια που ανακινήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.
“Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει μια.. πανίσχυρη εντολή τετραετίας από τον ελληνικό λαό, έχει αντιμετωπίσει δύο κρίσεις με επιτυχία, έχει ενώσει τους Έλληνες” τόνισε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι “πιστεύω ότι έχουμε όλη τη δύναμη, το σχέδιο, τη δυνατότητα να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση που κορονοϊού και αυτό δεν προϋποθέτει εκλογές”. Ερωτηθείς για τον ανασχηματισμό, αυτός αποτελεί “αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού” σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος. “Η δική μας δουλειά είναι να εργαζόμαστε πολύ σκληρά με συνέπεια σε αυτά που έχουμε δεσμευθεί, για να προχωρά η χώρα” ανέφερε χαρακτηριστικά.
Απαντώντας σχετικά με το ενδεχόμενο περικοπής μισθών, ο υπουργός είπε πως “δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για μειώσεις μισθών και συντάξεων” .