ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Ποια θα σκίσει η Νάντια;


BINTEO

Τα μικρόφωνα ήταν ανοικτά και ακούστηκαν όλα όσα έλεγε στην Βουλή και φυσικά στην live μετάδοση της Βουλής. Ο λόγος για τη βουλευτίνα του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου που  νωρίτερα είχε απευθυνθεί στη Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας το ντύσιμο της πρώην υπουργού της ΝΔ και λέγοντας ότι «για μένα..
λένε ότι θα πάρω μετεγγραφή στη ΝΔ. Εσάς όμως βλέπω πασόκα. Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας».
Στη συνέχεια η μπάλα πήρε την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως η οποία άκουσε τα «γαλλικά» της κας Γιαννακοπούλου.
Κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στη βουλή η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ συνομιλούσε στο τηλέφωνο και ακούγεται κάποια στιγμή να λέει εκνευρισμένη:
«Τα έχει κάνει σκ@τ@. Θα γίνει χαμός. Θα τη σκίσω», για να γίνει αντιληπτό στη συνέχεια ότι αναφερόταν στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
Σύμφωνα με πληροφορίες η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου μιλούσε με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μαράσλειου. Φέρεται να κατηγόρησε την Νίκη Κεραμέως ως αναξιόπιστη καθώς προ μηνών είχε διαβεβαιώσει ότι θα διασύνδεε το δημοτικό σχολείο Μαρασλείου με το γυμνάσιο Πλάκας καθώς κάνει το τελευταίο πρότυπο.
Η Ν. Γιαννακοπούλου επιβεβαίωσε λίγη ώρα αργότερα ότι ο αποδέκτης των επικρίσεών της ήταν πράγματι η Ν. Κεραμέως και διευκρίνησε ότι το επίδικο δεν αφορούσε κάποιο ρουσφέτι της, αλλά τη φωτογραφική εξαίρεση του δημοτικού Μαράσλειου πειραματικού σχολείου με το γυμνάσιο της Πλάκας, όπως ισχύει για τα υπόλοιπα πειραματικά. Αιτία το γεγονός, όπως είπε, ότι με ρύθμιση στο νομοσχέδιο που έχει τεθεί σε διαβούλευση, το γυμνάσιο της Πλάκας γίνεται πρότυπο.
Η ίδια, συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δεν απέκρυψε ότι στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν και τα παιδιά της, αλλά υποστήριξε ότι για εκείνη το θέμα έγκειται στο συνολικότερο καλό του σχολείου, το οποίο η υπουργός Παιδείας υποβαθμίζει για να εξυπηρετήσει όπως υπαινίχθηκε συγκεκριμένα συμφέροντα.