ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Εξελίξεις στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

Ποιος ανέλαβε τη διεύθυνση προγράμματος του Open

Τρέχουν οι εξελίξεις στο κανάλι του Ιβαν Σαββίδη έπειτα από τις νέες αλλαγές στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του Open. Μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις των επικεφαλής στον τομέα Ενημέρωσης και Ειδήσεων, Δημήτρη Μιχαλέλη (ΕΔΩ) και..
Στράτου Μπαλή (ΕΔΩ) ήρθε και η σειρά του  διευθυντή προγράμματος να αποχωρήσει...
Ο Νίκος Κάλης, περί αυτού ο λόγος, παρέμεινε στη διεύθυνση προγράμματος του Οpen λιγότερο από έναν χρόνο. Το κανάλι του Σαββίδη με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε την περασμένη εβδομάδα πως το OPEN έκανε δεκτή την παραίτηση του Νίκου Κάλη από τη θέση του διευθυντή προγράμματος.
Στη θέση του Ν. Κάλη και σύμφωνα με σημερινή (19.5) ανακοίνωση του Open, τη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού αναλαμβάνει η Μαρία Σαγανά, «στέλεχος με πολυετή εμπειρία στρατηγικής και δημιουργίας προγράμματος στην ελληνική τηλεόραση και υπεύθυνη για την υλοποίηση πολλών επιτυχημένων ψυχαγωγικών προγραμμάτων. Η Μαρία Σαγανά ανήκει πλέον στο δυναμικό του OPEN, αναλαμβάνοντας τη Διεύθυνση Προγράμματος. Το Διοικητικό Συμβούλιο του OPEN την καλωσορίζει και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».