ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Με ποιον ραδιοσταθμό υπέγραψε ο Γιώργος Τράγκας

Από την 1η Ιουνίου, μετά την αποχώρησή μου από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ fm, η παραγωγή του προγράμματός μου θα γίνεται σε ιδιωτικό στούντιο, θα διαρκεί 4 ώρες και θα διανέμεται δωρεάν σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τις ιστοσελίδες που θέλουν να το μεταδώσουν.
Tα παραπάνω γνωστοποιεί ο Γιώργος Τράγκας με το σημερινό άρθρο του στο Crashonline.gr και..
συμπληρώνει:
"Η εκπομπή θα μεταδίδεται ταυτόχρονα από μεγάλα ειδησεογραφικά site, από την ιστοσελίδα μου στο facebook και από το youtube.
Όσοι επιθυμείτε τη ραδιοφωνική μετάδοση του προγράμματός μου, επικοινωνήστε με την κα Ιωάννα Γιαγκή στο 210 2821535. Το πρόγραμμά μου θα παράγεται και θα μεταδίδεται όλο τον Ιούνιο και στη συνέχεια από 1η Σεπτεμβρίου.
Επαναλαμβάνω, τηλεφωνήστε σήμερα στην κα Ιωάννα Γιαγκή, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Το πρόγραμμα θα δοθεί ελευθέρως και αζημίως σε όσους επιθυμούν.
Η ραδιοφωνική εκπομπή θα μεταδίδεται από αθηναϊκό σταθμό και από έναν ή δύο τουλάχιστον από όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς όλων των νομών. Στόχος μας, να διατηρήσουμε την ελευθερία μας και την προσήλωσή μας στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. Αργά χθες τη νύχτα, υπέγραψα για 24 μήνες με αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος θα μεταδίδει το πρόγραμμά μου από τις 8 έως τις 12 το μεσημέρι".

ΥΓ:  Ο ραδιοσταθμός με τον οποίο υπέγραψε ο Τράγκας, σύμφωνα με το libre.gr, είναι ο «Ελλάδα 94.3», ο παλιός Ξένιος.