ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Δυσκολίες για τα «δικά μας παιδιά» στην ΕΡΤ

Γκάφα με τις προσλήψεις των ανταποκριτών

Ανακαλεί άρον- άρον η διοίκηση της ΕΡΤ την απόφαση πρόσληψης των 5 δημοσιογράφων- ανταποκριτών στο εξωτερικό με συμβάσεις έργου.
Η απόφαση είχε ληφθεί από το Δ.Σ. της ΕΡΤ στα μέσα Απριλίου και φορούσε μεταξύ άλλων, ανταποκριτή στη Λευκωσία (παρά τη στενή συνεργασίας ΕΡΤ- ΡΙΚ), δεύτερο ανταποκριτή στις..
Βρυξέλλες, δύο δημοσιογράφους για ριράϊτινγκ στο διαδίκτυο και μία ακόμη αναγκαία ανταποκρίτρια στο Παρίσι.
Και ενώ όλα δούλευαν ρολόϊ –ας πούμε η δεύτερη ανταποκρίτρια των Βρυξελλών παρέμενε κολλημένη στην Αθήνα, αίφνης, αποφασίζεται να ανακληθεί η απόφαση των συμβάσεων τους, για «συνέχιση της διαδικασίας».
Όπως αναφέρει η νέα απόφαση, «προκειμένου να πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης με το σύνολο των υποψηφίων που κρίθηκαν ως επικρατέστεροι, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σχετική πρόσκληση».
Τι ακριβώς συνέβη; Οι πανέξυπνοι της ΕΡΤ διάλεξαν τα σωστά τα παιδιά τα «δικά μας», σύμφωνα με όλους τους τύπους, παρέλειψαν όμως μια σημαντική παράμετρο της προκήρυξης, την προσωπική συνέντευξη.
Τι χρειάζεται η συνέντευξη, όταν τους δικούς μας τους ξέρουμε;
Όμως ατύχησαν. Διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι τους διεμήνυσαν ότι προτίθενται να προσβάλλουν τον διαγωνισμό ως παράτυπο, καθώς η ΕΡΤ παρέλειψε το στάδιο των συνεντεύξεων. Λογικό. Η ΕΡΤ έτσι, πήρε πίσω τις προσλήψεις και ξεκινάει συνεντεύξεις.
Αν προσλάβει τους ίδιους θα είναι μεγάλη έκπληξη!

- από το avgi.gr