ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Eγκληματικό να γίνουν εκλογές μέσα στο καλοκαίρι

Εξαιρετικά μικρό χαρακτήρισε το πακέτο ενίσχυσης της οικονομίας, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας μιλώντας στον Θέμα 104,6 και στον Γιάννη Πρετεντέρη.
Όπως ανέφερε ο κ.Τσίπρας ο πρωθυπουργός είχε αναφέρει σε διάγγελμα του οικονομική στήριξη ύψους 24 δις, ποσό, που όπως είπε, δεν υπάρχει, καθώς μέχρι..
τώρα έχει δοθεί περίπου 1,5 δις.
Ανέφερε ακόμα, ότι υπάρχει μία μεγάλη απειλή, πέραν της.. υγειονομικής και αυτή σχετίζεται με την οικονομία, σε περίπτωση που η ύφεση είναι πολύ μεγάλη, θα υπάρξουν εξελίξεις στο χώρο της οικονομίας, πιθανή εκτόξευση ανεργίας, νέα ελλείμματα, κλείσιμο επιχειρήσεων.
Για το ενδεχόμενο εκλογών, τέλος, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε «εγκληματικό» το να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι και για υγειονομικούς και για οικονομικούς λόγους, από την άλλη πλευρά, όπως είπε, όταν θα είναι παρελθόν η οικονομική κρίση πρέπει η κυβέρνηση να πάει σε εκλογές γιατί «πια είναι μία τελείως διαφορετική κατάσταση, δεν έχει λαϊκή εντολή, είναι τελείως άλλο πρόγραμμα, ανεξάρτητα πως το κρίνει κανείς καλό ή κακό, για το οποίο θα έπρεπε να ξαναπάρει λαϊκή εντολή».
Ερωτηθείς για την «εσωτερική γκρίνια» της αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας απάντησε πως υπήρχε μία πορεία προς το Συνέδριο, η οποία ανακόπηκε σχετικά βίαια, όπως είπε, λόγω της πανδημίας, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις κάτι που ο ίδιος χαρακτήρισε «υγεία» μα δεν υπάρχει γκρίνια σημείωσε.