ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Ερχονται και άλλες διευθυντικές αποχωρήσεις στο Mega

Τα πάνω κάτω στον τηλεοπτικό σταθμό Mega μετά την αποχώρηση της Ιζαμπέλας Σασλόγλου και την ανάληψη της διεύθυνσης προγράμματος από τον Πέτρο Μπούτο που λειτουργούσε υποστηρικτικά, σε ρόλο συμβούλου. Mετά την έξοδο της έμπειρης και ταλαντούχας Σασλόγλου, αναμένονται κι άλλες αποχωρήσεις από το κανάλι, αυτή τη φορά από τον τομέα ειδήσεων και..
ενημέρωσης. Εναν τομέα στον οποίο οι υπεύθυνοι είναι πολλοί...
***
Από σήμερα τα τεύχη της LifO θα διατίθενται μέσω του LifO Shop. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να τα παραγγείλει ηλεκτρονικά πληρώνοντας μόνο το κόστος αποστολής. Πέρα από τα πρόσφατα τεύχη, υπάρχουν πολλά συλλεκτικά της περασμένης χρονιάς και θα ανέβουν ακόμα περισσότερα.
***
Θέατρα και σινεμά κλειστά, συναυλίες που ματαιώθηκαν, χιλιάδες εργαζόμενοι μετέωροι. Το «Special Report» του ΑΝΤ1 και ο Αντώνης Φουρλής (Τρίτη, στις 24:00) συναντά τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Οδυσσέα Ιωάννου και τον διοργανωτή συναυλιών Θωμά Μαχαίρα από τον χώρο της μουσικής, την Ελένη Ράντου, την Μαριάννα Κάλμπαρη, τον Στέλιο Μάινα και τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Μάνο Βαβαδάκη από τον χώρο του θεάτρου, και συζητά μαζί τους,  για τις επιπτώσεις της πανδημίας στον χώρο της τέχνης, τη σχέση με το κοινό, τις προσωπικές αλλά και τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.
***
Στο MEGA την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 11 το βράδυ η Νατάσα Θεοδωρίδου, έρχεται «Στο σπίτι» με μεγάλες επιτυχίες της που έχουν επιλεγεί ειδικά για την εκπομπή. Η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, η μοναδική Πίτσα Παπαδοπούλου θα βρεθεί δίπλα της αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Στην παρέα και ο Πέτρος Ιακωβίδης που έχει γράψει για την Νατάσα τραγούδια τα οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες.
***
Την Παρασκευή έπεσε η αυλαία για τις διαδικτυακές ζωντανές εκπομπές του “Ράδιο Αρβύλα” και του “Βινυλίου”.Η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου», ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και έφερε την καθημερινή ζωντανή τηλεόραση στο YouTube, κρατώντας παράλληλα το επίπεδο της παραγωγής στα ίδια υψηλά επίπεδα. Ξανά μαζί από τη νέα σεζόν…