ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Live από το... σπίτι του ο Χρήστος Θηβαίος

Η δράση «Live… από το σπίτι τους» φέρνει τον Χρήστο Θηβαίο στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7, για μία συναυλία-ταξίδι στη μελοποιημένη ποίηση.
Την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 στις 22:00 (σε νέα ώρα), ο Χρήστος Θηβαίος μαζί με τους μουσικούς Μάξιμο Δράκο (πιάνο) και Καλλίστρατο Δρακόπουλο (τύμπανα), παρουσιάζει στις ακροάτριες και στους ακροατές.. του Δεύτερου τραγούδια του Χάρη Κατσιμίχα σε μελοποιημένη ποίηση, που για πρώτη φορά παρουσιάζονται ζωντανά στο ραδιόφωνο, καθώς και αγαπημένα τραγούδια του ίδιου από το παρελθόν.
Ο συντονισμός της δράσης ανήκει στον Διευθυντή του Δεύτερου Προγράμματος Πάνο Χρυσοστόμου, ενώ οι παραγωγοί του Δεύτερου, Δήμητρα Κόχιλα και Έλενα Διάκου, εκ περιτροπής, βρίσκονται στο studio του Δεύτερου κατά τη διάρκεια των συναυλιών, συντονίζοντας τις μεταδόσεις.
Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την πολύτιμη συμβολή των τεχνικών εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΑ με επικεφαλής τον Μάκη Γίγα, ο οποίος ανέλαβε την «επικίνδυνη αποστολή» της εξωτερικής μετάδοσης και ηχογράφησης.
Οι συναυλίες αναμεταδίδονται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους δεκαεννέα Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ, σε παράλληλη μετάδοση και από το web του Δεύτερου (webradio.ert.gr/deftero/)
Info
«Live… από το σπίτι τους»
Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, στις 22:00
Χρήστος Θηβαίος, Μάξιμος Δράκος και Καλλίστρατος Δρακόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Πάνος Χρυσοστόμου
Συντονισμός παρουσίασης: Έλενα Διάκου
Ηχοληψία: Μάκης Γίγας