ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Η ψαλιδισμένη ενημέρωση του Real

Ο Real fm κινείται στις δύο κορυφαίες θέσεις της ακροαματικότητας, αλλά η ανταγωνιστικότητά του αμβλύνεται. Με την τελευταία από τις πολλές αποχωρήσεις –αυτή της Ελληνοφρένειας– θα πρέπει να παλέψει πολύ για να διατηρήσει τα υψηλά νούμερα στις μετρήσεις της πρωινής ζώνης που είναι και η πιο εμπορική για όλα τα ραδιόφωνα. Όσο για την καλοκαιρινή περίοδο των αδειών, όπως συνέβη πέρσι, έτσι και φέτος, ασθμαίνει..
Στη νυχτερινή ζώνη (αλλά και στην απογευματινή) η υποστελέχωση γίνεται ολοφάνερη με τις συχνές επαναλήψεις. Ακούσαμε τέλη Ιουλίου τις (καλές σίγουρα) εκπομπές τού Γιώργου Λιάνη και τις Ναταλίας Μουστακλή που προηγήθηκαν της συναυλίας για τον Θεοδωράκη στο Παναθηναϊκό Στάδιο (είχαν γίνει έναν μήνα πριν) και οι συνεχείς αναφορές στην εκδήλωση που ΘΑ διοργανωνόταν (ενώ είχε διοργανωθεί) δήλωναν την μπαγιατίλα. Αλλά τέλος πάντων, οι επαναλήψεις έχουν μπει από χρόνια στη ζωή του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης κι έχουμε συνηθίσει.
- από το harddog / ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ