ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Θα «ξεφορτώσει» και το Open;

Τώρα που τα λουκέτα έρχονται το ένα μετά το άλλο, μήπως να την επισπεύσουν καθολικά την ενίσχυση στον Τύπο οι κυβερνώντες μας; Το παράδειγμα του «Έθνους» ας θορυβήσει κάποιους, γιατί μπορεί να μην είναι και το τελευταίο. Όπως δεν ήταν και το πρώτο βέβαια τα τελευταία χρόνια που μόνο… μνημόσυνα πλέον γίνονται στα έντυπα και όχι… γεννήσεις.
***
Μετά τη σφαγή στο «Έθνος»,..
φαίνεται πως η κατάσταση «συμμαζέματος» θα συνεχίσει και στο Open. Ήδη αρκετοί από τους μόνιμους συνεργάτες που είναι με μπλοκάκι έχουν ενημερωθεί ότι προς το παρόν οι συμβάσεις τους δεν θα ανανεωθούν, ενώ από τα υψηλά κλιμάκια τηρείται… σιγή ιχθύος.
Και η ΕΣΗΕΑ ξανά σφυρίζει αδιάφορα και να κάνει τα μπάνια της… 
***
 Φυλλοροεί και ο αθλητικός Τύπος
Έντονη ανησυχία εκφράζουν πολλά στελέχη των αθλητικών εφημερίδων για τις πεσμένες κυκλοφορίες των τελευταίων μηνών. Εξάλλου το καλοκαίρι όχι μόνο δεν βελτίωσε, αλλά καταρράκωσε τις κυκλοφορίες των περισσότερων εφημερίδων. Οι συντάκτες, δε, σε φάση τρέλας να γράφουν με… 200 χέρια, λόγω της ελλείψεως χεριών, κάτι που φαίνεται και στο αποτέλεσμα, εδώ που τα λέμε.
***
Τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα
Τώρα με τις καλοκαιρινές άδειες στις εφημερίδες φαίνεται πως πολλά φιντανάκια που θέλουν να γίνουν… χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη έχουν πάρει τα πάνω τους. Σε ιστορική εφημερίδα έχουν έρθει τα πάνω κάτω με τις παραξενιές και τις ιδιοτροπίες ενός «υπηρεσιακού» αρχισυντάκτη. Αυτά έφτασαν και στα αυτιά του διευθυντή που πήρε τα μέτρα του και έστειλε, όταν έπρεπε, το παιδί για τα μπάνια του να ξεκουραστεί.

Σάτυρος / fmvoice