ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Σύγκρουση σκαφών με δύο νεκρούς έξω από το Πόρτο Χέλι

Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο Λιμενικό καθως στο Θύνι Αργολίδας (και συγκεκριμένα στην περιοχή Δουρούφι), κοντά στο Πόρτο Χέλι συγκρούστηκαν δύο σκάφη, με αποτέλεσμα δύο νεκρούς άνδρες και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.
Η σύγκρουση έγινε όταν μεγάλο φουσκωτό σκάφος με δύο πολύ ισχυρές μηχανές - στο οποίο όπως αναφέρθηκε από το Λιμενικό..
Σώμα επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες (πέντε ενήλικοι και πέντε παιδιά)- κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες συγκρούστηκε με μικρό πλαστικό σκάφος.
Το φουσκωτό (φέρει Βρετανική σημαία) στο οποίο επέβαιναν οι Γάλλοι έχει μήκος 12 μέτρα και φέρει δύο μηχανές 350 ίππων η κάθε μια.
Το φουσκωτό όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το βαρκάκι με αποτέλεσμα αυτό να βυθιστεί και να ανασυρθούν δύο νεκροί άνδρες και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη που επέβαιναν σε αυτό. Η γυναίκα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και από εκεί σε νοσοκομείο. Οι δύο νεκροί και η τραυματίας είναι Ελληνες κάτοικοι της περιοχής του Κρανιδίου.
Δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός για τους επιβάτες του φουσκωτού
Στην περιοχή σπεύδει κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού, τέσσερα πλωτά του Λιμενικού, δύο θαλάσσια ταξί ενώ παράλληλα έχουν κινητοποιηθεί και οι τοπικές αρχές.
- πηγή: protothema.gr