ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Ραντεβού στα γουναράδικα...

...γιατί έχει βγει και καινούργια κολεξιόν

Η Μαρία Αντωνίου έγινε Κατερίνα Νοτοπούλου. Η πρώην βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, του γραφείου εκείνου που θα καταργούσε η Νέα Δημοκρατία, αλλά τέλος πάντων.
Η άριστη αυτή, λοιπόν, έχει μείνει στην ιστορία για μία μνημειώδη..
ομιλία της στη Βουλή, τον Ιούνιο του 2013. Ήταν εκείνη που βγήκε να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ για το «ραντεβού στα γουναράδικα», να απαντήσει σε όσους από τους Μαδουραίους και τους νεοκομμουνιστές ονειρεύονται νέους εμφύλιους. Άλλωστε είναι ειδική επί του ζητήματος, μια και το 2013 ήταν η μόνη από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που θέλησε να καταθέσει στεφάνι στη γιορτή μίσους στο Βίτσι μαζί με τους Χρυσαυγίτες.
Η Μαρία Αντωνίου τους έβαλε στη θέση τους. «Επειδή, ακόμα κάποιοι ονειρεύονται ραντεβού στα γουναράδικα, ως Ελληνίδα και Βουλευτής Καστοριάς, οφείλω να δώσω μία απάντηση» είπε.
Κι έδωσε απάντηση. Σκληρή, πολύ σκληρή, αλλά έπρεπε. Ιδού κατά λέξη, όπως την αντιγράφουμε από το site της: «Αφήστε επιτέλους ήσυχους τους γουναράδες. Κάνουν τη δουλειά τους, είναι από τους τελευταίους παραγωγικούς κλάδους της πατρίδας μας και χρειάζονται την ενίσχυση και την βοήθεια μας. Επιτέλους τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Να κλείσουν όλες οι παραγωγικές μονάδες στη χώρα; Να κλείσουν οι γουνοποιητικές επιχειρήσεις; Ας το πει επιτέλους και να σταματήσει να κρύβεται».
Ραντεβού στα γουναράδικα λοιπόν γιατί έχει βγει και καινούργια κολεξιόν.
Δημήτρης Κανελλόπουλος /EφΣυν