ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Απειλή κατά δημοσιογράφου της «Εφ.Συν.»

Μετά το χθεσινό ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών για το χρέος του ποδοσφαιρικού σωματείου του Αρη προς τη ΔΕΗ, ύψους 1,6 εκατ. ευρώ, χθες το απόγευμα ο συντάκτης Κ. Ζαφειρόπουλος που υπέγραφε το θέμα δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα στο κινητό του από άνθρωπο που παρουσιάστηκε ως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Θόδωρος Καρυπίδης.Ο τελευταίος, εκτός..
εαυτού, αφού καταφέρθηκε με βαρείς και χυδαίους χαρακτηρισμούς εναντίον της εφημερίδας, του συγκεκριμένου συντάκτη και του συνόλου των εργαζομένων της, απείλησε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θα βρεις τον μπελά σου με τις μαλακίες που γράφεις, αν θέλω έρχομαι στο σπίτι σου».
Η ελευθερία του Τύπου αποτελεί βασικό συστατικό της δημοκρατίας και η «Εφ.Συν.» ως ανεξάρτητη εφημερίδα τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υποκύπτει σε καμία μορφή πιέσεων, τραμπουκισμών και απειλών.
Δεν φοβόμαστε και δεν πρόκειται να φιμωθούμε από κανέναν. Συνεχίζουμε αταλάντευτοι στην κριτική του δημόσιου βίου, χωρίς καμιά εξάρτηση από πολιτικά, οικονομικά ή εκδοτικά συμφέροντα. Ο αριθμός του τηλεφώνου από το οποίο εκτοξεύτηκαν οι απειλές είναι στη διάθεση των αρμόδιων Αρχών και των δημοσιογραφικών ενώσεων.
Η «Εφ.Συν.»