ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019

Τέλος η Αμαλία Κάτζου για το Open

Θα παρουσιάζει τις ειδήσεις στο CNNgr

Αποχώρησε η τηλεπαρουσιάστρια Αμαλία Κάτζου από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN του Ιβάν Σαββίδη. Η δημοσιογράφος παρουσίαζε δελτια ειδήσεων στο κανάλι της Παιανίας ενώ με τον Βαγγέλη Γιακουμή κρατούσαν καθημερινά την πρωινή ενημέρωση στον σταθμό με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5:30».
Η ίδια η Αμαλία Κάτζου έγραψε..
στα social media σχετικά με την αποχώρηση της από το OPEN:
«Ενας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος έχει ήδη ανοίξει. Μετά από μία ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη, όπως λένε οι συνάδελφοι και οι τηλεθεατές σεζόν στο Οpen, η συνεργασία μου με το κανάλι λύθηκε. Ηταν ένα ταξίδι που μου έδωσε πολλά και επί καναλιού Εψιλον και όταν μετονομάσθηκε σε Open και άλλαξε ιδιοκτησία. Ευχαριστώ τους συναδέλφους με τους οποίους συνεργάστηκα και όλο το προσωπικό του σταθμού. Τα υπόλοιπα θα τα λύσει η ίδια η ζωή. Σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Εις το επανιδείν, γιατί σίγουρα κάπου θα ξανασυναντηθούμε.»

H δημοσιογράφος, που αρθρογραφούσε και στα ιντερνετικά Μέσα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, θα συνεργαστεί με τον όμιλο της DPG και τα ιντερνετικά δελτια ειδήσεων (DPG WEB TV). Hδη από τις αρχές Αυγούστου η Αμαλία Κάτζου εμφανίστηκε στο CNNgrNews παρουσιαζοντας τις ειδήσεις της ημέρας. Η ομάδα του δελτίου προς το παρόν έχει δώσει ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.