ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Το «παρεξηγημένο» αφεντικό, oι σεφ του ΔΟΛ και ο Πήγασος

Tώρα που ο «Πήγασος» και κυρίως οι εργαζόμενοι εκεί, αντιμετωπίζουν ακριβώς τις ίδιες δυσάρεστες συνέπειες τού επίσης υπερχρεωμένου εκδοτικού ομίλου, κανείς από αυτούς δεν βγήκε να κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι θέλει να κλείσουν οι εφημερίδες του ομίλου Μπόμπολα. Γνωρίζουν και αποδέχονται, όπως γνώριζαν αλλά δεν αποδέχτηκαν ποτέ τα στελέχη του ΔΟΛ, ότι για την οικονομική κατάρρευση φταίει φυσικά η κρίση, η κατάρρευση της εμπιστοσύνης των πολιτών στη συστημική δημοσιογραφία και προφανώς η διαχείριση των χρεωμένων με δάνεια ομίλων.
Η «επαναστατική» καμπάνια των στελεχών του ΔΟΛ, στο πλευρό του..
«παρεξηγημένου» αφεντικού τους, σταμάτησε με την εξαγορά του από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και αφού οι σεφ του ΔΟΛ τάισαν μέχρι χθες αναγνώστες και ακροατές με τη γνωστή «συνταγή» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κλείσει τον ΔΟΛ!
Οι εργαζόμενοι του «Πήγασου», χωρίς την αρωγή κομμάτων και καναλιών, αντιμετωπίζουν μόνοι τους το τέρας της ανεργίας και φυσικά είμαστε μαζί τους!
Εfsyn / Παρασκήνια