ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ποιοι στελεχώνουν τη «Νέα Σελίδα» του Λιβάνη

Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 

Στα περίπτερα βγαίνει αυτή την Κυριακή 11 Ιουνίου η νέα εβδομαδιαία εφημερίδα που εκδίδει ο Ηλίας Λιβάνης, του γνωστού εκδοτικού οίκου.
Η παρουσίαση της νέας κυριακάτικης εφημερίδας με τον τίτλο «Νέα Σελίδα» έγινε σήμερα Τετάρτη στην Στοά του Βιβλίου από τον ίδιο τον εκδότη Ηλία Λιβάνη καθώς και από τους διευθυντές της εφημερίδας Παναγιώτη Παναγιώτου και Χρήστο Μαχαίρα (και οι τρεις μαζί στη φωτογραφία).
Ο Ηλίας Λιβάνης, στην ομιλία του, έκανε λόγο για μια νέα εφημερίδα η οποία επιχειρεί μια επανάσταση στην έντυπη δημοσιογραφία, με γραπτό λόγο χωρίς φιοριτούρες, με νηφάλια παρουσίαση των γεγονότων, και με σοβαρή σπουδή πάνω στα θέματα του Πολιτισμού, καθώς η εφημερίδα θα προσφέρει μεγάλο ένθετο αφιερωμένο στον συγκεκριμένο τομέα. Όπως είπε, η εφημερίδα θα κινηθεί στον δημοκρατικό χώρο με γνώμονα τη σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά. Διευθυντές σύνταξής της εφημερίδας αναλαμβάνουν.. ο Ι. Κορωναίος και ο Σεραφείμ Κοτρώτσος. Ο παλαίμαχος αθλητικός ρεπόρτερ και παρουσιαστής για χρόνια της «Αθλητικής Κυριακής» Νίκος Κατσαρός θα είναι επικεφαλής του αθλητικού τμήματος ενώ ο Δ. Στεμπίλης θα αναλάβει την επιμέλεια της διαδικτυακής έκδοσης της «Νέας Σελίδας»
Την έκδοση της εφημερίδας, κάθε Κυριακή, θα συνοδεύει ένα βιβλίο από επιλεγμένες εκδόσεις του Οίκου Λιβάνη.