ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Θρύλε των γηπέδων...

Τα νέα... «κοκκινίζουν»

Προχωράει καθημερινά η αναβάθμιση στο πρωτοσέλιδο των έγκυρων ΝΕΩΝ. Αρχικά μικρές ειδησούλες πλαισίωσαν σαν... μπούκλες τους τίτλους που εδώ και πολλούς μήνες σπέρνουν κάθε πρωί τρόμο και πανικό λόγω της «καταστροφικής κυβέρνησης».
Στη συνέχεια παράλληλα με την απόκρυψη αλλά και τη διαστρέβλωση ειδήσεων μια όλο και πιο αγοραία γλώσσα με εύληπτες φωτογραφίες και σήμερα πλέον φτάσαμε στο  κατακόκκινο ολοσέλιδο πολεμικό ανακοινωθέν για ήττες παντού!
Όσοι είπαν στην αρχή ότι η εφημερίδα Ελευθερία του Ομίλου Μαρινάκη μιμήθηκε τα Νέα έκαναν σοβαρό λάθος και οφείλουν να κάνουν αυτοκριτική. Τα Νέα τελικά είναι εκείνα που έγιναν ίδια..
με την «πειραιωτική» Ελευθερία. Ευτυχώς που το Μέγαρο έχει δοθεί πλέον στο Δημόσιο πριν μετατραπεί κι αυτό σε Δελφινάριο.
Όσο για τους δημοσιογράφους του ΔΟΛ που δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους με τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ τώρα ακούγεται ότι τώρα τριγυρνούν στους διαδρόμους σιγοψιθυρίζοντας (για ευνόητους λόγους)  τον ύμνο του Ολυμπιακού αντί για την Τραβιάτα!
Α.Ψ. (ΕφΣυν)