ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στoυ Μπόμπολα

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 6/6/17 έξω από το υπουργείο Εργασίας, Σταδίου 29, στις 11:00 π.μ καλεί όλους τους εργαζόμενους η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων.
Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των Ενώσεων του κλάδου, της εργοδοσίας και της κυβέρνησης που χαρακτηρίζει τη συνάντηση "συμφιλιωτική σύσκεψη".
Οι απλήρωτοι -επί πεντάμηνο- εργαζόμενοι στα Μέσα του Πήγασου (Εθνος, Ημερησία, Goal News, σάιτ, περιοδικά κλπ) απεργούν από την προηγούμενη Πέμπτη.
Οι εργαζόμενοι στου Μπόμπολα βρίσκονται αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας, η οποία, αφενός τους οφείλει δεδουλευμένες..
αποδοχές, που αντιστοιχούν στις αποδοχές των μηνών Ιανουαρίου 2017, Φεβρουαρίου 2017, Μαρτίου 2017, Απριλίου 2017 και Μαΐου 2017 και αφετέρου συστηματικά καταπατά κάθε συμφωνία και δέσμευση από την πλευρά της.