ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

«Τρέξε, κρύψου, πες το» - Νύχτα τρόμου στο Λονδίνο

Επιθεσεις στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας με νέα τυφλά χτυπήματα

Τρόμος και πάλι στη Μεγάλη Βρετανία δύο εβδομάδες μετά την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ στη συναυλία της Αριάννα Γκράντε. Το νέο τυφλό χτύπημα, αυτή τη φορά στο Λονδίνο, σκόρπισε τον τρόμο σε τρία διαφορετικά σημεία.
Η πρώτη επίθεση εκδηλώθηκε στη Γέφυρα του Λονδίνου (London Bridge), όταν ένα λευκό φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς παρασύροντας τουλάχιστον 15- 20 ανθρώπους. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για τουλάχιστον επτά νεκρούς. Η δεύτερη έγινε, σε εστιατόριο στο Borough Μarket όταν..
μασκοφόροι με μαχαίρια επιτέθηκαν και χτύπησαν τουλάχιστον επτά ανθρώπους σύμφωνα με τις έως τώρα αναφορές. Η τρίτη επίθεση έγινε στην περιοχή Βοξχολ όπως έκανε γνωστό η Μητροπολιτική Αστυνομία, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό ακόμη τί ακριβώς συνέβη εκεί.
Η αστυνομία του Λονδίνου καλεί τους πολίτες να αντιδράσουν και να προστατευθούν με το σύνθημα: «Τρέξε, κρύψου, πέστο»...

ΥΓ Για άλλη μια φορά μπράβο στην ΕΡΤ για την κάλυψη των δραματικών γεγονότων στο Λονδίνο.