ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Τι ζήτησε ο Μαρινάκης από Καρακούση και Λάμψια

Ρευστή μέχρι τις 15 Ιουλίου θα παραμείνει η κατάσταση στα Μέσα του ΔΟΛ ενώ ουδείς γνωρίζει προς το παρόν ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη στον ιστορικό Οργανισμό τον οπoίο καλείται να εξυγιάνει και να αναπτύξει παράλληλα όμως με τα ΜΜΕ που ήδη κατέχει. Πάντως το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο Μαρινάκης κάλεσε στο γραφείο του, τους διευθυντές των εφημερίδων Το ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ, Αντώνη Καρακούση και Παναγιώτη Λάμψια, και τους ζήτησε να εξακολουθήσουν να «τρέχουν» τις δύο εφημερίδες όπως ακριβώς έκαναν μέχρι σήμερα..
    ***
“Το Sport24.gr ξεπέρασε τον Μάϊο κάθε προηγούμενο ρεκόρ με 5.000.000 μοναδικούς χρήστες και παράλληλα σημείωσε 500.000 fans στην επίσημη σελίδα του στο Facebook». Αυτό ανακοίνωσε  o Μάνος Μίχαλος, Director of Content της 24MEDIA σημειώνοντας: “ Η εμπιστοσύνη του κοινού στη δημοσιογραφική ομάδα του Sport24.gr έρχεται ως επιβράβευση της σκληρής δουλειάς καθώς και της κάλυψης που προσφέρει σε όλα τα αθλητικά γεγονότα.”.
   ***
O Γιάννης Λάτσιος επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή προγράμματος marketing και επικοινωνίας του καναλιού. Σε ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1 αναφέρει:
«Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας για τον ΑΝΤ1 TV, από τον Γιάννη Λάτσιο. Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονται, ο στρατηγικός σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η παραγωγή και η τοποθέτηση του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού».
  ***
Σε ηλικία 91 ετών απεβίωσε ο δημοσιογράφος Πάνος Καρυκόπουλος. Ο Π. Καρυκόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1926. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1945 στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», ως ελεύθερος ρεπόρτερ. Στη συνέχεια, εργάστηκε για πολλά χρόνια στις εφημερίδες «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ», «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΒΡΑΔΥΝΗ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», καθώς και στη Γενική Γραμματεία Τύπου, ως κοινοβουλευτικός συντάκτης και ως συντάκτης ύλης. Η κηδεία του Πάνου Καρυκόπουλου θα γίνει την, Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017, στις 15.00 στο Κοιμητήριο Βύρωνα.