ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

21 εκατ. ευρώ αναζητούν ΜΜΕ

Ξεκάθαρη η πρόθεση Μελισσανίδη να μπει στα media

Μπορεί ο τίτλος να είναι υπέρ αισιόδοξος, τον διακρίνει όμως ισχυρή δόση αλήθειας. Αφού εκ του αποτελέσματος προέκυψε ότι η δεύτερη μεγαλύτερη και σοβαρότερη προσφορά για την απόκτηση του οργανισμού ήταν της εταιρίας Vegata Holdings συμφερόντων όπως λέγεται του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη.
Στην πολιτικό-μιντιακή πιάτσα ήταν γνωστό το ενδιαφέρον του επιχειρηματία για τον ΔΟΛ, πριν ακόμη οι τράπεζες ορίσουν ειδικό διαχειριστή. Ωστόσο ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας με τους συνεργάτες του, κατάφεραν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι τη δημοπρασία της περασμένης Τετάρτης, δείχνοντας σοβαρότητα και κυρίως επιβεβαιώνοντας ότι οι δουλειές δεν γίνονται υπό το φως των media!..
Η προσφορά λοιπόν της εταιρίας συμφερόντων Μελισσανίδη για τον ΔΟΛ – περίπου 21 εκ. ευρώ, αναδεικνύεται ως η δεύτερη υψηλότερη μετά από αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη (στον οποίο πέρασε ο οργανισμός) και ταυτόχρονα δείχνει ότι υπήρχε πραγματική πρόθεση να εξαγοράσει το ιστορικό συγκρότημα (συμπεριλαμβανομένου του ποσοστού του στο MEGA).
Με λίγα λόγια το ύψος της προσφοράς επιβεβαιώνει το μεγάλο ενδιαφέρον του επιχειρηματία να μπει στα media που σημαίνει ότι η πρόθεση είναι ξεκάθαρη, αρκεί να βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία και φυσικά το «σωστό μαγαζί»! Βέβαια άλλο «μαγαζί» σαν τον ΔΟΛ δεν υπάρχει… Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εξανεμίστηκε και το ενδιαφέρον για κάποιον που είχε αποφασίσει να επενδύσει 21 εκ ευρώ! Ίδωμεν λοιπόν.
- enimerosi24