ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Ανάρτηση - προειδοποίηση από τον Δ. Γιαννακόπουλο

«Αν δεν υπάρξει κράτος, μπορεί να υπάρξει ο νόμος του ΟΑΚΑ»

Με συνεχείς αναρτήσεις του στο instagram o ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίαζε περί του χθεσινού αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του και τον Ολυμπιακό προειδοποιώντας μεταξύ άλλων: «Υπάρχει κράτος; Γιατί εάν δεν υπάρξει, μπορεί να υπάρξει ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ».
Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε καταγγελία για τραυματισμό του συνεργάτη του Τσάβι Πασκουάλ, Διαμαντή Παναγιωτόπουλου, αλλά και σε μικρότερο βαθμό του Γιάννη Μπουρούση από φωτοβολίδα που πέταξαν οπαδοί του Ολυμπιακού κατά την είσοδο των ομάδων στα.. αποδυτήρια αμέσως μετά τη λήξη του τρίτου τελικού των πλέι οφ στο ΣΕΦ.
Η πειραϊκή ομάδα, ωστόσο, αντιτείνει πως είναι αδύνατον να συνέβη κάτι τέτοιο εντός της φυσούνας που οδηγεί στα αποδυτήρια, όπως  ισχυρίζονται οι «πράσινοι», επειδή ο χώρος είναι προστατευμένος.
Ως προς το φύλλο αγώνα, αυτό αναφέρει μεν ότι «οπαδοί του Ολυμπιακού έριξαν εντός της φυσούνας καπνογόνο το οποίο παρήγαγε λάμψη και καπνό», σε αυτό όμως δεν αναγράφεται τίποτα για όσα καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός, οι άνθρωποι του οποίου θα πρέπει να αποδείξουν ότι συνέβη το περιστατικό.


πηγή: efsyn