ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Το Squid Game επιστρέφει για δεύτερη σεζόν


Είναι επίσημο: Το Squid Game (Παιχνίδι του Καλαμαριού), η κορεάτικη σειρά που έσπασε τα ρεκόρ στο Netflix θα επιστρέψει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων, ανακοίνωσε ο δημιουργός.. του Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ.
Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς που κατέκτησε τον πλανήτη αποκάλυψε στο Associated Press τα σχέδιά του για τη συνέχεια. Το περασμένο διάστημα, ο επικεφαλής του Netflix είχε προβλέψει ότι η σειρά θα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της συνδρομητικής πλατφόρμας. Ωστόσο, ο σκηνοθέτης άφηνε το ζήτημα «φλου» όσον αφορά στα δικά του σχέδια, μέχρι που έδωσε την επιβεβαίωση της επιστροφής.
«Υπήρξε τόσο μεγάλη πίεση, τόση ζήτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Σχεδόν νιώθω ότι δεν μας αφήσατε άλλη επιλογή... Θα υπάρξει πράγματι μια δεύτερη σεζόν», είπε ο Χουάνγκ στο Associated Press. Προς το παρόν ο δημιουργός δουλεύει την ιστορία στο κεφάλι του και βρίσκεται σε διαδικασία σχεδιασμού. «Αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε πότε και πώς θα συμβεί αυτό», ήταν τα λόγια του.
Μαζί με την ανακοίνωση του δεύτερου κύκλου, ο Χουάνγκ επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Σεόν Τζι-χουν, που τον υποδύθηκε ο Λι Τζονγκ-Τζε θα επιστρέψει στον δεύτερο κύκλο. «Σας το υπόσχομαι, θα κάνει κάτι για τον κόσμο» είπε ο σκηνοθέτης.