ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

«Κεραυνοί» κατά Ζούλα - ΕΡΤ


Ο Αλέξης Τσίπρας και όχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που συμμετείχε σε διεθνή διάσκεψη για τη Λιβύη, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Προχωρά δε.. σε δριμεία επίθεση κατά της ΕΡΤ και προσωπικά του προέδρου της, Κωνσταντίνου Ζούλα, τον οποίον κατηγορεί «έσπευσε σήμερα να επιβεβαιώσει ότι, πέρα από τις λίστες Πέτσα, πάντα υπάρχουν και οι πρόθυμοι δουλοπρεπείς».
«Το δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης “αποκάλυψε” ότι για πρώτη φορά Έλληνας Πρωθυπουργός συμμετείχε σε διάσκεψη για τη Λιβύη, όταν όλοι γνωρίζουν ότι ο πρώτος πρωθυπουργός που εκπροσώπησε τη χώρα σε διάσκεψη για την Λιβύη ήταν ο Αλέξης Τσίπρας στις 12 και 13 Νοεμβρίου του 2018 στο Παλέρμο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Στις συνόδους που ακολούθησαν, στο Βερολίνο, η χώρα μας δεν συμμετείχε με ευθύνη του κ. Μητσοτάκη. Εχθές τα ίδια με την ΕΡΤ υποστήριξε και ο εθνικός μας ψεύτης Γιάννης Οικονόμου για να τον διαψεύσει ο Γιώργος Κατρούγκαλος», συνεχίζει η Κουμουνδούρου.
«Η αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα δυστυχώς γίνονται ψιλά γράμματα για την ΕΡΤ όταν πρόκειται να εξυπηρετήσει την προπαγάνδα του Μαξίμου. Άξιος ο διπλασιασμός του μισθού σας, κ. Ζούλα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.