ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Ποιοι ψάχνουν αποδιοπομπαίο τράγο για το «ιερό» φιάσκο;


Στον απόηχο του «πολέμου διαρροών» μεταξύ του Μαξίμου, της Κουμουνδούρου και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών αναφορικά με το αν υπήρξε συνεννόηση κυβέρνησης-Εκκλησίας για την.. εξαίρεση των ναών από τα rapid test, κάποιοι στο πρωθυπουργικό επιτελείο φαίνεται ότι ψάχνουν αποδιοπομπαίο τράγο -αν όχι εξιλαστήριο θύμα.
Ο Neo παρατήρησε με ενδιαφέρον ότι σε αρκετές διαρροές αναφέρεται το όνομα του διευθυντή του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, του γνωστού δημοσιογράφου Δημήτρη Τσιόδρα, ως εκείνου που έκανε τις συνεννοήσεις με το γραφείο του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Πάντως, αν κάποιοι σκέφτονται να ρίξουν το φταίξιμο για το φιάσκο στον Δ. Τσιόδρα, τότε αυτό μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσουν, διότι στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Τσιόδρας μόνο διεκπεραίωνε, ενώ εκείνος που πρωταγωνιστούσε στις συνεννοήσεις ήταν ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης.
Neo / matrix24