ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Πρωινές διαδρομές στο Πρώτο


Από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 και κάθε ημέρα από τις 08:00 έως τις 09:00 ο Βασίλης Αδαμόπουλος και η Μαρία Γεωργίου βγάζουν φλας και στρίβουν στη λεωφόρο της ενημέρωσης με τις.. «Πρωινές διαδρομές στο Πρώτο». Συμφωνούν, διαφωνούν, φωτίζουν και αποκρυπτογραφούν τα γεγονότα με πολύ κέφι, πολλή και καλή μουσική και πολλές εκπλήξεις.
Με ζωντανά ρεπορτάζ από όλη την Ελλάδα, με συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, με ειδήσεις από το παρασκήνιο, πιάνουν τιμόνι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Για να μαθαίνετε πρώτοι και με εγκυρότητα όσα συμβαίνουν και όσα έρχονται την ημέρα που ξεκινά.
Ξεχωριστή ενότητα στην καθημερινή εκπομπή η ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8 ως τις 9 το πρωί ο Βασίλης Αδαμόπουλος και η Μαρία Γεωργίου σας υπόσχονται ευχάριστες και ενημερωμένες «Πρωινές διαδρομές στο Πρώτο»