ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Ο ΑΝΤ1 μοιράζει εξώδικα στα κανάλια


Aπό πολύ νωρίς ξεκίνησαν τα εξώδικα μεταξύ των σταθμών, με τον ΑΝΤ1 να κάνει την αρχή επιθυμώντας να διαφυλάξει τη «Φάρμα», ένα από τα φιλόδοξα project για το β’ μισό της σεζόν..Το κανάλι του Αμαρουσίου έστειλε εξώδικο στον Alpha προκειμένου να προλάβει μελλοντικά spoiler.
Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι κάμερες εκπομπών του Alpha προσπαθούν όλες αυτές τις μέρες να… απαθανατίσουν τους παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.
Σε λίγες ημέρες και εφόσον όλα πάνε καλά να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.
Φαίνεται λοιπόν ότι κάμερες από εκπομπή του Alpha προσπάθησαν να τραβήξουν πλάνα των διαγωνιζόμενων, με αποτέλεσμα στον ΑΝΤ1 να αποφασίσουν πως πρέπει να διασφαλίσουν την αποκλειστικότητα του τηλεοπτικού τους προϊόντος και να απαγορεύσουν πλάνα και οποιοδήποτε spoiler.
Σύμφωνα με το primetime.gr, στο κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται πως αντιμετωπίζουν… μουρμούρα από «Το πρωινό» που θέλει να μεταδίδει αποκλειστικά τις ειδήσεις για το ριάλιτι πιστεύοντας ότι έτσι θα ανεβάσει τις πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης.
- πηγή:  topontiki