ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Οταν ο Αδωνις παίζει μπάλα στα εντός έδρας ΜΜΕ


Σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Aδωνις Γεωργιάδης έκανε μία πολύ καλή κίνηση: βγήκε το πρωί για συνέντευξη στον «105.5 Στο Κόκκινο». Ηταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Τραπεζιώτη..Προσκλήθηκε, πήγε και συζήτησε μία χαρά με τον Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ. Και έβγαλαν κι αναμνηστική φωτογραφία.
Oπως γράφει ο Δ. Κανελλόπουλος στην ΕφΣυν, το περίεργο είναι που το διαφήμισε στο Twitter με έναν τρόπο που εκθέτει κάποιους άλλους δημοσιογράφους και κάποια άλλα ΜΜΕ. Εγραψε λοιπόν ο Αδωνις σε πρωινό tweet του: «Πάμε για "μάχη" εκτός έδρας σήμερα στις 9:00 στον 105.5 Στο Κόκκινο».
Καταλαβαίνουμε επομένως ότι σε άλλες συνεντεύξεις, σε άλλα ΜΜΕ, παίζει εντός έδρας. Μήπως ο αγαπητός υπουργός μπορεί να μας ονοματίσει κάποια από αυτά τα ΜΜΕ που τα θεωρεί ως έδρα του;
Η συζήτηση με τον Γιώργο Τραπεζιώτη

«Αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα είναι μια μεγάλη έξαρση της πανδημίας, και δεν το βλέπουμε μόνο στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο», δήλωσε Στο Κόκκινο 105.5 και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Και στη Γερμανία και αλλού υπάρχει έξαρση κρουσμάτων – κάτι που είναι προφανές, καθώς η πανδημία είναι ένα φυσικό φαινόμενο», τόνισε. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη «ό,τι και να κάνουν πρωθυπουργοί τα κρούσματα θα αυξάνονται. Δεν μπορείς να σώσεις κάποιον που δεν θέλει να εμβολιαστεί. Η διαλογή των ασθενών έχει γίνει σε πολλές χώρες της ΕΕ, η κυβέρνηση έκανε ό,τι μπορούσε. Έχουμε και ΜΕΘ και κρεβάτια στα νοσοκομεία και δεν υπάρχει κανένας ασθενής που χρειάστηκε βοήθεια και να έμεινε χωρίς να του την παράσχουν».
Μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε πως «έχουμε τη μεγαλύτερη αναλογία γιατρών ανά πληθυσμό στον πλανήτη! Δεν είναι το πρόβλημα ο αριθμός των γιατρών λοιπόν, τα μέτρα που πήραμε αύξησαν τα ποσοστά εμβολιασμών. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που έχει επενδύσει στην καταστροφή!»
«Δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε την Ελλάδα με τις δυτικοευρωπαικές χώρες, με χώρες όπου προηγείται ο χειμώνας κατά ένα μήνα», δήλωσε Στο Κόκκινο 105.5 ο κ. Κώστας Ζαχαριάδης. Ο βουλευτής του βόρειου τομέα Αθήνας και τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωσε πως «έχουν περάσει 19 μήνες και ακόμη η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την πανδημία σαν παρένθεση. Άμεσα απαιτείται συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, το σύστημα πρέπει αν λειτουργήσει ενιαία, γιατί αλλιώς θα ζήσουμε τα περσινά. Χρειάζεται να γίνει επανεκκίνηση στο πρόγραμμα εμβολιασμού και συγχρόνως καλή επιτήρηση κρουσμάτων».